Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi (BORGİP), KOBİ Patronlar Kulübü toplantısı ile projede seçilen ilk grup KOBİ sahibi ile bir araya geliyor.

12 Oca 2018

TÜSİAD ve TÜRKONFED işbirliği, Garanti Bankası’nın ana desteği ve Kariyer.net İK Platformu İş Ortaklığı ile hayata geçirilen Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi (BORGİP) ile Türkiye’nin, öncelikle az gelişmiş bölgelerindeki KOBİ’lerinin insan kaynakları, teknoloji ve yönetim becerilerini iyileştirmesi hedefleniyor. BORGİP ile, KOBİ’ler ve iş insanlarını odağa alarak, büyümelerine destek olunması, bu bölgelerde refah ve gelir artışına katkı sağlanmasını hedefleniyor.

12-14 Ocak 2018 tarihlerinde, Antalya’da gerçekleştirilecek BORGİP KOBİ Patronlar Kulübü toplantısında, finansman, zaman yönetimi, karlı büyüme, yeni satış ve pazarlama teknikleri, ekip ve insan kaynakları yönetimi, girişimcilik yol planı konularında proje uzmanları tarafından bilgilendirilecek olan KOBİ sahiplerine aynı zamanda 180 günlük iş planları da hazırlanacak.

5 Aralık 2017 tarihinde Adana’da gerçekleştirilen ve Adana, Mersin ve Hatay illerindeki firmaların katılımı ile gerçekleştirilen “6 Adımda Hızlı ve Karlı Büyümenin Yolları” toplantısına katılarak başvuran ve KOBİ Patronlar Kulübü programı için uygun görülen firmalar, programı tamamladıktan sonra, uygunluk durumuna göre, benzer sektörden büyük ölçekli firma sahibi TÜSİAD-TÜRKONFED BORGİP mentorları ile eşleştirilecekler.

Programda aynı zamanda, BORGİP projesi kapsamında, Kariyer.net İK Platformu İş Ortaklığı ile hayata geçirilen ve KOBİ’lere nitelikli insan kaynağı sağlanması için oluşturulan platform hakkında da bilgi verilecek.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için: www.borgip.org