TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır! Erken Aşama Girişimleri Hızlandırıyor

02 Kas 2023 İlgili Dosya
TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır! Erken Aşama Girişimleri Hızlandırıyor

Ölçeklendirilebilir, sürdürülebilir ve globalleşme potansiyeli olan erken aşama girişimlere yönelik kurgulanan hızlandırma programı TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır!’ın başvuruları Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olan 29 Ekim 2023’te açıldı!

TÜSİAD’ın Türkiye’nin girişimcilik ekosisteminin güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla 2011 yılından bu yana düzenlediği TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! girişimcilik programı kapsamında hayata geçirilen girişim hızlandırma programı başlıyor. Ölçeklendirilebilir, sürdürülebilir, globalleşme potansiyeli olan erken aşama girişimleri desteklemek hedefiyle kurgulanan TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır! ile en az MVP aşamasındaki girişimlere eğitim, mentorluk ve TÜSİAD üyelerinin rehberliğinde iş geliştirme fırsatı sunuluyor. Türkiye İş Bankası’nın ana sponsor, Anadolu Efes, BASF Türk, Destek Patent ve Mazars’ın gümüş sponsor, Paribu Hub’ın ise bronz sponsor olarak desteklediği programın başvuruları Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü olan 29 Ekim 2023 tarihinde başvurularını almaya başladı.

TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır!’a en az ana fonksiyonlara sahip ürün (MVP) aşamasında, 18 -35 yaşında bir kurucu ya da kurucu ortağa sahip, şirketleşme aşamasında olan veya son 2 yıl içinde şirketleşmiş girişimler 2 ila 5 kişilik ekip halinde www.bugenclikteisvar.com sitesinden çevrimiçi olarak 11 Aralık 2023’e kadar  başvuru yapabilecek.

Program hakkında ayrıntılı bilgileri www.bugenclikteisvar.com internet sayfasından takip edebilir, güncel duyurulara sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

www.instagram.com/bugenclikteisvar

www.facebook.com/BuGenclikteIsVar

www.twitter.com/genclikteisvar

Bilgi için: Ceylan Naza – Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. - 0533 927 23 94

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Girişimcilik Programı Hakkında

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! gençlere ve erken aşama girişimlere “iş fikri, şirketleşme ve büyüme” aşamalarına özel olarak kurgulanmış eğitim, mentorluk ve iş dünyası ile etkileşim desteği sağlayan kapsamlı bir girişimcilik programıdır.

2011 yılından bu yana düzenlenmekte olan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!’a bugüne kadar Türkiye’nin 81 ilinden ve dünyanın 19 ülkesinden 25 bine yakın genç girişimci adayı başvuru yapmıştır. 100 bini aşkın genç ise program kapsamında düzenlenen farkındalık etkinliklerine katılmıştır. TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! gerek etki alanı gerekse girişimcilere sunduğu olanaklar bağlamında Türkiye'nin en kapsamlı erken aşama girişimcilik programı olarak öne çıkmaktadır.

Zaman içinde girişimci reflekslerle yenilenen ve gençlerin ihtiyaçlarına göre kurgulanan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla 2022 yılının ilk çeyreğinde dijital eğitim ve mentorluk platformu Dönüşümü Başlat!’ı girişimcilerin kullanımına sunmuştur.  2023 itibari ile TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! girişimciliğe adım atarak eğitim almak ve iş fikrini geliştirmek isteyenler için Dönüşümü Başlat! programını, MVP geliştirme ve şirketleşme sürecindeki girişimlerini geliştirmek isteyenler için Dönüşümü Hızlandır! programını, girişimcilik yolculuğunda TÜSİAD ağı ile ilerlemek isteyen mezunları için ise Dönüşümü Sürdür! programını sunmaktadır.