TÜSİAD SD² Programı Teknoloji Kullanıcısı & Teknoloji Tedarikçisi İş Birliğinde Dikkat Edilmesi Gereken Hukuki Konular Webinarı

15 Nis 2022

TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Programı (TÜSİAD SD²) çerçevesinde “Teknoloji Kullanıcısı & Tedarikçisi İş Birliğinde Dikkat Edilmesi Gereken Hukuki Konular” webinarı düzenlendi.

12 Nisan’da gerçekleşen etkinliğe TÜSİAD Dijital Türkiye Yuvarlak Masası Eş Başkanı ve TÜSİAD SD² Görev Gücü Başkanı Perihan İnci ile Gün+Parners Avukatlık Bürosu Ortak Avukatları Begüm Yavuzdoğan Okumuş ve Hande Hançer katıldı. Etkinlikte teknoloji tedarikçisi ve kullanıcısı firmaların işbirliği sürecinin yönetilmesi ve planlanması; fikri mülkiyet haklarının ve gizliliğin korunması konularına odaklanıldı. Webinarda ayrıca proje aşamasında verimli bir süreç için işbirliği odaklı yaklaşımın benimsenmesinin, sürecin güven ortamında sürdürülmesinin ve sözleşme kriterlerinin tarafların ihtiyaç ve beklentilerine uygun şekilde belirlenmesinin önemi vurgulandı. TÜSİAD SD² Programı kapsamında gerçekleştirilen etkinliğin kaydına buradan ulaşabilirsiniz.