TÜSİAD 2011 yılının son Yüksek İstişare Konseyi toplantısını Ankara’da gerçekleştirecek

02 Ara 2011 İlgili Dosya

TBMM Başkanı Sayın Cemil ÇİÇEK toplantının onur konuğu olarak bir konuşma gerçekleştirecek. Toplantı öncesi 8 Aralık 2011 Perşembe günü düzenlenecek Yüksek İstişare Konseyi Kokteyli’nde TÜSİAD üyeleri, siyasetçiler, kanaat önderleri, bürokratlar ve akademisyenler biraraya gelecek.

TÜSİAD, 2011 yılının üçüncü ve son Yüksek İstişare Konseyi toplantısını, 9 Aralık 2011 Cuma günü, Ankara Sheraton Oteli’nde düzenleyecek.

TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK’in onur konuğu olarak bir konuşma yapacağı toplantının açılış konuşmaları, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erkut YÜCAOĞLU ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit BOYNER tarafından gerçekleştirilecek.

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısı öncesi, 8 Aralık 2011 Perşembe akşamı, TÜSİAD’ın geleneksel Yüksek İstişare Konseyi kokteyli gerçekleştirilecek. Ankara Sheraton Oteli’nde düzenlenecek kokteyle, TÜSİAD üyelerinin yanısıra, siyasetçiler, bürokratlar, kanaat önderleri ve akademisyenler katılacak.

8 Aralık 2011, Perşembe

9 Aralık 2011, Cuma