TÜSİAD Teknoloji Standartları ve Standarda Esas Patentler Webinar Serisi II : Teknoloji Yatırımları ve Standartlarla İlişkisi

18 Mar 2021

TÜSİAD, teknoloji standartları ve standarda esas patentler (SEP) konusunda farkındalığın artırılması amacıyla, TÜSİAD Teknoloji Standartları ve SEP Görev Gücü* bünyesinde devam eden çalışmaları ve iyi uygulamaları “Teknoloji Standartları ve Standarda Esas Patentler Webinar Serisi”nde paylaşmaya devam ediyor.

Webinar serisinin ikincisi teknoloji yatırımları ve standartlarla ilişkisi temasıyla 18 Mart tarihinde gerçekleşti. TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Yatırım Ortamı Yuvarlak Masa Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu’nun açılış konuşmasını gerçekleştirdiği webinar’ın moderatörlüğünü TÜSİAD Teknoloji Standartları ve SEP Görev Gücü Başkanı Samir Deliormanlı yürüttü.

Panele ABD’den Armada IP Capital Kurucusu Fatih Özlütürk ve Covington & Burling Patent Avukatı ve Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Sinan Utku konuşmacı olarak katılarak uluslararası standardizasyon çalışmaları ve bu alandaki teknoloji yatırımlarına değindiler.