TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri’nin Onuncusunda Rekabet Öncesi İşbirliği Teması Ele Alındı

13 Oca 2021 İlgili Dosya

TÜSİAD Sanayi Politikaları Yuvarlak Masası bünyesinde, 2017 yılından bu yana farklı temalarla düzenlenen Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri’nin onuncu etkinliği Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın katılımıyla, “Rekabet Öncesi İşbirliği” temasıyla 12 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Kore ve Çin gibi Uzakdoğu ülkelerinin uzun yıllardır tecrübe ettiği; Avrupa Birliği’nin yeni Sanayi Stratejisinde daha yoğun bir şekilde gündemine aldığı rekabet öncesi işbirliği konusunun ele alındığı toplantının hoş geldiniz konuşmasını TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sanayi Politikaları Yuvarlak Masa Başkanı Bahadır Balkır gerçekleştirdi. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır’ın açılış konuşmalarının ardından toplantı “Rekabet Öncesi İşbirliği” paneli ile devam etti.

TÜSİAD Yeni Nesil Sanayi Çalışma Grubu Başkanı Oğuzhan Öztürk’ün moderasyonundaki panelde TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Arçelik Üretim ve Teknoloji Birimi Genel Müdür Yardımcısı Nihat Bayız ve MÜSİAD İNNOVA-Dijital Dönüşüm Komitesi Başkanı Fahrettin Oylum konuşmacı olarak yer aldı.